Cene selidbe Beograd

Troškovi selidbe se uvek obračunavaju pojedinačno. Ne postoji tačno utvrđena cena selidbe jer dosta faktora zavisi i utiče na vrsze selidbe i cene selidbe.

Naš predlog je da nas uvek kontaktirate i da naš procenitelj dođe do vas i utvrdi cene selidbe kako bi tačno zanli koliko će vas sve koštati. Faktori koji utiču na cenu selidbe je prvo mogućnost parkiranja, pa unapred pokušajte za taj dan da rezervišete parking, zatim veličina vašeg stana i broj stvari koji se transportuje. Količina i veličina nameštaja može povećati cenu selidbe. Zgrada koja nema lift ili je lift isuviše mali, da li su hodnici uski i kaakvo je stepenište. KOliko se stvari mora demontirati i kasnije montirati, jer i to oduzima vreme (rastavljanje, sastavljenje nameštaja i nameštanje). Koliko treba koristiti i koje vrste ambalaže.

Cena selidbe Beograd se razlito uvrđuje od selidbe u Srbiji.

Ipak mi se trudimo da omogućimo što pristupačnije cene i da vam selidbu ne pretvorimo u noćnu moru. Cena selidbe nikada nije ista i ne postoje dve iste selidbe, pa tako kao što vidite postoje opšta neka pravila na osnovu kojih se formira cenovnik selidbe. Sve zavisi od situacije na terenu, vaših stvari, na kom ste spratu, imamo li pomoć u vidu lifta i slično. Kada sagledate sve okolnosti moćićete sami da zaključite da li ćete proći jeftinije ili skuplje.

Ali zapamtite najskuplje je kada ostanete bez neke dragocene stvari!

3 thoughts on “Cene selidbe Beograd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *